Athom Homey Black Friday deal? Overzicht van alle deals!

Homey LogoOp zoek naar goede Homey Black Friday deals? Wij houden automatisch de prijzen van meer dan 250 webshops bij voor alle populaire producten van Homey!

Zo vind je dus altijd de beste Homey Black Friday deals!

Bij elk product kun je ook het prijsverloop zien. Zo zie je dus ook of een huidige Black Friday deal wel écht voor een flink lagere prijs dan normaal zorgt.

En is er nu geen goede Black Friday deal te vinden? Geen probleem! Dan stel je een prijsalert in – je krijgt een mailtje wanneer er wel een Black Friday deal is met je gewenste prijs!

Hieronder zie je een overzicht van alle Homey producten waarvoor we de prijzen bijhouden. Klik op het product waarvoor je op zoek bent naar een goede Black Friday deal, vergelijk meteen alle prijzen, en vind de beste deal!

Homey Smart Home basisstation Black Friday deals

Op zoek naar een Black Friday deal voor de basisstations Homey? Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


Over Homey

Athom Homey is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in smart home automatisering. Het bedrijf is het meest bekend om zijn Homey-productlijn, een serie van slimme home hubs ontworpen om verschillende slimme apparaten en diensten binnen een woning te verbinden en te beheren.

Opgericht in 2014, streeft Athom ernaar om een centraal platform te bieden dat compatibel is met zoveel mogelijk merken en protocollen, waaronder Z-Wave, Zigbee, en Wi-Fi. Met behulp van de Homey-app kunnen gebruikers hun verschillende slimme apparaten configureren, bedienen en automatiseren via een enkele interface. De hubs zijn programmeerbaar, en bieden daarmee geavanceerde automatiseringsmogelijkheden voor tech-savvy gebruikers, terwijl ze tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn voor mensen zonder technische achtergrond.

Send this to a friend