Athom Homey aanbieding? Overzicht van alle aanbiedingen!

Homey LogoOp zoek naar goede Homey aanbiedingen? Wij houden automatisch de prijzen van meer dan 250 webshops bij voor alle populaire producten van Homey!

Zo vind je dus altijd de beste huidige Homey aanbiedingen en kortingsacties!

Bij elk product kun je ook het prijsverloop zien. Zo zie je dus ook of een huidige aanbieding wel écht voor een flink lagere prijs dan normaal zorgt.

En is er nu geen goede aanbieding te vinden? Geen probleem! Dan stel je een prijsalert in – je krijgt een mailtje wanneer er wel een aanbieding is met je gewenste prijs!

Hieronder zie je een overzicht van alle Homey producten waarvoor we de prijzen bijhouden. Klik op het product waarvoor je op zoek bent naar een goede aanbieding, vergelijk meteen alle prijzen, en vind de beste deal!

Homey Smart Home basisstation aanbiedingen

Op zoek naar een aanbieding voor de basisstations Homey? Bekijk alle prijzen en aanbiedingen van de:


Over Homey

Athom Homey is een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in smart home automatisering. Het bedrijf is het meest bekend om zijn Homey-productlijn, een serie van slimme home hubs ontworpen om verschillende slimme apparaten en diensten binnen een woning te verbinden en te beheren.

Opgericht in 2014, streeft Athom ernaar om een centraal platform te bieden dat compatibel is met zoveel mogelijk merken en protocollen, waaronder Z-Wave, Zigbee, en Wi-Fi. Met behulp van de Homey-app kunnen gebruikers hun verschillende slimme apparaten configureren, bedienen en automatiseren via een enkele interface. De hubs zijn programmeerbaar, en bieden daarmee geavanceerde automatiseringsmogelijkheden voor tech-savvy gebruikers, terwijl ze tegelijkertijd gebruiksvriendelijk zijn voor mensen zonder technische achtergrond.

Send this to a friend