Fairphone Black Friday deal? Overzicht van alle deals!

Fairphone LogoOp zoek naar goede Fairphone Black Friday deals? Wij houden automatisch de prijzen van meer dan 250 webshops bij voor alle populaire producten van Fairphone!

Zo vind je dus altijd de beste Fairphone Black Friday deals!

Bij elk product kun je ook het prijsverloop zien. Zo zie je dus ook of een huidige Black Friday deal wel écht voor een flink lagere prijs dan normaal zorgt.

En is er nu geen goede Black Friday deal te vinden? Geen probleem! Dan stel je een prijsalert in – je krijgt een mailtje wanneer er wel een Black Friday deal is met je gewenste prijs!

Hieronder zie je een overzicht van alle Fairphone producten waarvoor we de prijzen bijhouden. Klik op het product waarvoor je op zoek bent naar een goede Black Friday deal, vergelijk meteen alle prijzen, en vind de beste deal!

Fairphone smartphone en headphones Black Friday deals

Fairphone maakt smartphones, en heeft daarnaast ook een koptelefoon een oordopjes beschikbaar. Bekijk alle prijzen en Black Friday deals van de:


Over Fairphone

Fairphone is een Nederlands bedrijf dat in 2013 werd opgericht met het doel om ethisch verantwoorde smartphones te produceren. Daarbij houden ze rekening met eerlijke arbeidsomstandigheden, duurzaamheid, en transparantie in de productieketen.

Fairphone gebruikt zoveel mogelijk conflictvrije materialen, en biedt modulaire smartphones aan die gemakkelijk te repareren zijn. Door reparatie van je smartphone, heeft deze een langere levensduur, waardoor er minder elektronisch afval wordt geproduceerd. Zo biedt Fairphone consumenten een ethisch alternatief voor conventionele smartphones. Naast de Fairphone smartphones, biedt Fairphone nu ook een aantal audio-producten.

Send this to a friend