Vergelijken

Producten of diensten vergelijken? Maak gebruik van onze vergelijkers.

Internet, TV, en telefoon abonnementen

Alles-in-een vergelijken – Internet, TV en bellen met vaste telefoon

Telefoon abonnement vergelijken – Vergelijk telefoonabonnementen voor mobiel bellen/sms’en en internetten (data) – Inclusief toestel

Sim-only vergelijken  – Vergelijk sim-only abonnementen voor mobiel bellen, sms’en en internetten (data) – Alleen simkaart, geen toestel

Artikelen over vergelijken

CAT S40 abonnement? Vergelijk hier je opties!

De CAT S40 is een rugged smartphone met een zeer fel scherm voor buitengebruik, een lange batterijduur, en een robuust exterieur. De Cat S40 is IP68 gecertificeerd, en daarmee volledig stof- en waterdicht. Ook voldoet deze telefoon aan de militaire standaard MIL-STD-810G, wat betekent dat de telefoon ook bestand is tegen luchtvochtigheid, zout, trilling, schokken, en straling. De 3000… Lees meer »

0 comments

CAT S60 abonnement? Vergelijk hier je opties!

De CAT S60 is een robuuste smartphone met ingebouwde infraroodcamera. De CAT S60 is de eerste telefoon ooit die gebruik maakt van een infraroodcamera, en kan daarmee gebruikt worden in verschillende situaties in de bouwsector; zoals het analyseren van warmteverlies in gebouwen, het opsporen van ongeïsoleerde muren en vocht, en het opsporen van oververhitting in apparaten of machines. Deze… Lees meer »

0 comments

Alternatief voor Ziggo? Vergelijk de mogelijke alternatieven!

Zoek je een alternatief voor Ziggo? Naast Ziggo zijn er veel andere providers die internet, TV en bellen aanbieden. Je kunt deze diensten afnemen in één pakket (alles-in-1), maar ook kiezen uit een bundel van internet en bellen, internet en TV, of alleen internet. Om een goede keuze te kunnen maken kun je gebruik maken van onze vergelijker.… Lees meer »

0 comments